Endavant els exàmens!

Estudia a distància amb nosaltres

          Pregunta pels estudis a distància

Es hora de repasar!

Bones vacances!

Bona tornada a l’escola!

Preguntes Freqüents


El teu fill/a estudia en un idioma que no és el matern?

Depenent del perfil escolar del seu fill/a oferim diferents serveis que s’adapten a cada preocupació… Llegir més

El teu fill/a té molts deures i no aconsegueix organitzar-se?

Acompanyar els nens/es a fer els deures els ajuda a organitzar-se i a aprendre… Llegir més

El teu fill/a té problemas per seguir el fil o li costa alguna asignatura?

Adaptem el reforç… Llegir més

o la clase particular depenent del grau de dificultat que trobi els teu fill/a… Més informació

El teu fill/a necessita preparar un examen per fi de curs?

Preparem per al Brevet, Bac, Batxibac… Llegir més

Vols que el teu fill/a comenci francès des del seus primers anys?

Vine a aprendre francès en família divertint-te!… Llegir més

Calendari

Visita'ns

Val més un cap ben fet que no pas un cap ben ple
Michel de Montaigne

El que opinen de la nostra feina...

Yulia, mare de Nikita

“Amb les classes de Lucia Lebon, el meu fill de 12 anys va començar a estudiar francès. En molt poc temps va aconseguir molt bons resultats. Les classes li van permetre seguir el programa escolar en francès i aconseguir bons resultats. La Sra. Lebon té molt bons coneixements de l’idioma i la possibilitat d’adaptar i personalitzar l’aprenentatge per a cada alumne, cosa que permet una molt bona adquisició dels coneixements.

Li estem molt agraïts!

Gràcies a les seves classes el meu  fill va adquirir:

  • Capacitat per escriure correctament  francès,
  • Els coneixements de gramàtica necessaris,
  • L’habilitat de parlar i escoltar el francès.

La recomanem al 100%!”

Yulia Gorshkova

Julio, pare de Júlia

“Madame Lebon imparteix les seves classes particulars de matemàtiques a la meva filla Júlia de 9 anys i puc asegurar-los que des que ho fa, a més a més de millorar acadèmicament, millora també la seva seguretat personal.

També els haig de dir que és una persona exigent amb els alumnes i, alhora, molt capaç de fer que tots estiguin encantats amb ella.”

 

Julio, pare de Júlia

Gerent de Sabateríes Juma s.l

Julio Valle

Núria Vila, mare de 2 alumnes de l’escola Bon Soleil

“Em complau recomanar-los la professora Madame Lebon, qui va ser professora particular de reforç extrescolar de la meva filla Berta, durant els cursos 2015-16 i 2016-17.

La seva gran capacitat per ensenyar tècniques d’estudi en qualsevol matèria, la seva claredat per esquematitzar els temes tractats, la seva responsabilitat, companyerisme i la seva inesgotable persistència, han estat valors que han quedat per sempre apresos per la meva filla després de les classes de Madame Lebon.

També valoro de manera molt positiva el fet d’aconseguir augmentar el grau de confiaçna i seguretat en si mateixa amb les seves classes de repàs; li ha donat confiança i capacitat per superar les matèries que més difícils li eren (matemàtiques i francès) i que aprengués a plantejar a classe qualsevol dubte que tingués, perquè els dubtes s’han de resoldre i no deixar al nen amb por de preguntar.

Madame Lebon és una professora excepcional de qui estic molt satisfeta pel seu treball realitzat amb la meva filla i que recomanaria sempre, i a qui sempre demanaré ajut sempre que sigui necessari.”

Nuria Vila

Franck et Oumou Wagner, pares de 2 alumnes del Liceu Francès de Bamako

“Em complau recomenar la senyoreta Lucie Lebon com a professora. La nostra filla ha tingut la sort de tenir a la Lucie com a professora al Liceu Francès de Gavà. La senyoreta Lebon sobresurt tan a les classes com a les activitats extraescolars (creació d’un espectacle musical de fi de curs).

A les nostres filles els encanta! La nostra filla gran, Mélodie, de 14 anys, que ha fet classes particulars amb la Lucie, és ara la millor de la seva classe al Liceu Francès de Bamako.

La senyoreta Lebon és apassionada i té una impressionant capacitat per centrar-se en les feines necessàries per aconseguir l’èxit dels seus alumnes.”

Franck et Oumou Wagner

Myriam Desiage, Mare de Lily-May

Lucie és una professora molt exigent i rigorosa. Mostra molt bons resultats. La meva filla va fer el CE1 (2n de primària) a través del CNED (francès només) i va tenir molt bones notes. I el seu nivell la tranquil·litza per començar a CE2 a Bon Soleil al setembre!

Ara sabem que pots comptar amb l’Acadèmia si tens problemes a l’escola!

Gràcies Lucie!

Myriam Desiage, Mare de Lily-May (8 anys)

Myriam Desiage

Magalie Brin-Hodge, Mare de Brandon – 1o Batxillerat CNED

Le Bon Cours és el lloc ideal a l’arribar a Castelldefels amb els seus fills des de França i que no parlen espanyol.

Lucie està molt atenta i receptiva a cada un, i dóna tot per assolir l’èxit acadèmic!

Magalie Brin-Hodge

Alumne CNED 2019-2020

Vaig ser alumne de Lucie durant el curs 2019-2020. Estava a 1r de Batxillerat amb el CNED i va ser una molt bonica experiència de treballar al seu costat. Vaig passar un molt bon any escolar! Més enllà de la seva gran professionalitat i de la seva generositat, recomano molt a aquesta acadèmia.

B. A., Batxiller 2021, qualificació notable amb CNED

Paul Douaud, alumne des de 2018 fins a 2021

Le Bon Cours és diferent de totes les altres acadèmies. He anat a diverses d’elles en la meva vida i totes he anat sense ganes. Allà em anat durant quatre anys seguits i va ser una ajuda increïble. Era un alumne que odiava les mates i aquesta acadèmia em va fer estimar-les. En aquesta acadèmia, vas no només aprendre a estudiar, però també a saber revisar un examen, a estalviar temps en els exercicis llargs a fer i sobretot a guanyar en agilitat mental en els càlculs perquè la calculadora és extremadament prohibida. En conclusió, la Sra. Lebon és un dels millors professors que mai he tingut i que tindré. Segurament, el “brevet”, un examen oficial de francès, no li hauria mai obtingut sense la seva ajuda i estic extremadament agraït per això. Moltes gràcies, Sra. Lebon.

Paul Douaud, alumne de 3r d’ESO, qualificació honorífica a el Diploma Nacional del Brevet

Maria Herrero, mare de Paul Douaud, alumne de 2018-2021

Lucie Lebon és una professora amb excel·lents qualitats tant acadèmiques com pedagògiques. Escolta als seus alumnes i busca la manera perquè cadascú aconsegueixi el nivell desitjat. Molt exigent, es guanya el respecte dels seus alumnes aportant-los confiança i seguretat en si mateixos. “Ara des de França et trobarem a faltar Lucie. Molt èxit en els teus propers projectes “.

Maria Herrero, mare de Paul Douaud, alumne de 2018-2021