Núria Vila, mare de 2 alumnes de l’escola Bon Soleil


“Em complau recomanar-los la professora Madame Lebon, qui va ser professora particular de reforç extrescolar de la meva filla Berta, durant els cursos 2015-16 i 2016-17.

La seva gran capacitat per ensenyar tècniques d’estudi en qualsevol matèria, la seva claredat per esquematitzar els temes tractats, la seva responsabilitat, companyerisme i la seva inesgotable persistència, han estat valors que han quedat per sempre apresos per la meva filla després de les classes de Madame Lebon.

També valoro de manera molt positiva el fet d’aconseguir augmentar el grau de confiaçna i seguretat en si mateixa amb les seves classes de repàs; li ha donat confiança i capacitat per superar les matèries que més difícils li eren (matemàtiques i francès) i que aprengués a plantejar a classe qualsevol dubte que tingués, perquè els dubtes s’han de resoldre i no deixar al nen amb por de preguntar.

Madame Lebon és una professora excepcional de qui estic molt satisfeta pel seu treball realitzat amb la meva filla i que recomanaria sempre, i a qui sempre demanaré ajut sempre que sigui necessari.”